Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarne?

M2Frohser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam narazie 66 sure WP ale juz zabieram sie za expienie do 75 i wbiciu skilli do G.

Aktualnie posiadam skille M6/M7. Czy ogarne metki mordu w DT?

Posiadam eq:

Skórzane Kozaki +9 - czyste

Kryształowa Bransoleta +6 - 5 bonów - 20 dt, 1k hp

Naszyj. Z Niebian. Łez +6 - 5 bonów - 12 reg. pż, smieci

Zbr. Płyt. Czarn. Magii +6 - 2k hp - 2x KD +4 - def, uchylka

Lwia Tarcza +9 - czysta

Zatruty Miecz +6 - 32 sr - 3x KD +4 - potwora, smierci, powtorki

Co wybrac?

Ebonitowe Kolczyki +9 - 5 bonów - 20 diabły, 6 strzały

Kryształowe Kolczyki +6 - 20 dt

Opublikowano

Cięzko będzie bez buffa, natomiast jesteś WP więc jakieś szanse masz. Ebonity mają siłe - większe hity + HP nie mało. Lepszy bon niż 20 DT w kryształowych +6.

Opublikowano

nie ogarniesz ja sura wp 75lvl skille m10 truta +7 sr 30 kd +4 buffy G eq full 5 bon nie ogarnelem

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Z buffkiem powinieneś ogarnąć, ale jak już dojdziesz na metki morderstwa to eq wymień na eq 2k pż (załatw buty, naszyjnik i branze z pż)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Buty na spowolnienie na metki mordu odradzam;) bo moze i 2 respy nie wyleca, ale jak potem jeden przypier***i to go nie ogarniesz, Jesli chcesz isc na te metki to jedynie i wylacznie z buffem, bez nie ma po co. Co do kolczykow rowniez polecam ebony, poniewaz jako sura WP masz duzy dmg, jeszcze z truta, wiec te 20 na dt jest zbedne bo spokjojnie dasz rade je wybic bez tego bonu, tylko buff zeby to utrzymac na sobie, a potem na metkach te 1600hp i 12sily zrobi kolosalna roznice;) pozdrawiam, Jesli pomoglem mozesz dac lape!;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...